Res RotaRes RotaRes Rota
(Pon - Pet 08-20 | Sub 08-16)
info@resrota.rs
Žorža Klemansoa 24, 11000 Beograd
Res RotaRes RotaRes Rota

Tehnički pregled

Tehnički pregled vozila

Tehničkim pregledom vozila utvrđuje se da li je motorno vozilo tehnički ispravno i da li ispunjava propisane uslove i tehničke norme za učešće u saobraćaju. Cilj kontrole vozila je bezbednost u saobraćaju, kao i povećanje opšte sigurnosti na putevima.

Proces tehničkog pregleda i sama kontrola ispravnosti vozila obuhvata proveru broja motora i šasije, uređaja za upravljanje i kočenje, uređaja za osvetljavanje i svetlosnu signalizaciju, izduvnih gasova, točkova kao i mnoga druga merenja i vizuelne preglede, sa ili bez upotrebe određenih alata.

U Res Roti u Beogradu obavljaju se redovni, vanredni i kontrolni tehnički pregledi, i to u skladu sa odredbama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima koji su propisani pravilnikom.

Redovan tehnički pregled vozila vrši se jednom godišnje i može se obaviti 30 dana pre isteka registracije vozila. Za motorna vozila koja vrše javni prevoz putnika ili prevoz opasnih materija, kao i vozila kojima se vrši obučavanje kandidata za vozače, propisan je obavezan tehnički pregled koji se vrši na svakih 6 meseci.

Stručno, efikasno i pre svega profesionalno osoblje naše agencije pružiće vam jedan od najkompletnijih tehničkih pregleda vašeg vozila u Beogradu.

ZAKAŽITE VAŠ TEHNIČKI PREGLED
CENA REGISTRACIJE VOZILA

Usluge

Kontakt